Αρχική Σελίδα

Guangzhou Holitex Comercial Trading Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Χρησιμοποιημένος ιματισμός ατόμων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Χρησιμοποιημένος ιματισμός ατόμων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το χρησιμοποιημένο εμπορευματοκιβώτιο ενδυμάτων έχει φθάσει η αποθήκη εμπορευμάτων μας την προηγούμενη εβδομάδα. Η ποιότητα ήταν υψηλή. Οι πελάτες μας το συμπάθησαν. Ευχαριστίες για το δόσιμο μας των επαγγελματικών προτάσεων. Ελπίζουμε να κάνουμε μακροπρόθεσμες επιχειρήσεις με την επιχείρησή σας στο furture.

—— Ο κ. Mnyogwe από τη Γκάνα

Χρυσός προμηθευτής, καλή ποιότητα, επαγγελματικές πωλήσεις, και γρήγορα ναυτιλία! Συστήνω. Αξίζει 5 αστέρια!

—— Georges από το Τόγκο

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  CWho είμαστε:


  1, HOLITEX είναι μια οδήγηση και επαγγελματικός κατασκευαστής των χρησιμοποιημένων ενδυμάτων, χρησιμοποιημένα παπούτσια, χρησιμοποιημένες τσάντες. Εστιάζουμε στον ποιοτικό έλεγχο. Με την αρχή ότι η ποιότητα είναι η ζωή μας, είμαστε δεσμευμένοι να παραδώσουμε τους πελάτες μας υψηλούς - ποιοτικά αγαθά.
  2. Βρισκόμαστε σε Guangzhou που είναι επιχείρηση εμπορίου της Κίνας certer. Facotry μας κατειλημμένος 8000 τετραγωνικά μέτρα με 60 επαγγελματικούς εξειδικευμένους εργάτες. Με 6 ροή-γραμμές παραγωγής και να συσκευάσουμε 4 μηχανή, είμαστε ικανοί για να παραγάγουμε 35 εμπορευματοκιβώτια κάθε μήνα.
  3. Συμμετέχουμε σε αυτόν τον χρησιμοποιημένο ντύνοντας επιχειρησιακό τομέα για περισσότερο από 7 έτη. Βιωνόμαστε για να συλλέξουμε υψηλό - ποιοτική πρώτη ύλη. Αφιερωνόμαστε για να παραδώσουμε τα καλύτερα ποιοτικά αγαθά πελατών μας με τη λογική τιμή.

  Τι:


  1. Ο επαγγελματίας εκπαίδευσε και δοκίμασε τους εργαζομένους στα αγαθά είδους σύμφωνα με τους ταξινομώντας κανόνες του πελάτη.
  2. Κατέχετε το ιδιαίτερο σύστημα ανεφοδιασμού πρώτης ύλης μας. Οι επαγγελματικοί αγοράζοντας διευθυντές μας συλλέγουν υψηλό - ποιοτικές πρώτες ύλες μόνο από first-level τις πόλεις που σιγουρεύονται τις πρώτες ύλες μας καθαρές και τη μόδα.
  3. Επιστημονικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Εκτελούμε τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο κατά τη διάρκεια κάθε διαδικασίας παραγωγής για να εξασφαλίσουμε υψηλό - ποιοτικά αγαθά για τους πελάτες μας.

   

  ΥΠΗΡΕΣΙΑ για τους πελάτες:


  1. Επαγγελματική υπηρεσία ναυτικών πρακτόρων. Λογικό φορτίο με τη ναυτιλία ασφάλειας.
  2. Ελεύθερη υπηρεσία αγοράς και ελεύθερη υπηρεσία φόρτωσης. Είμαστε ευτυχείς να βοηθήσουμε τους πελάτες για να αγοράσουμε τα προϊόντα προϊόντων εάν οι πελάτες ζητούν. Είμαστε επαγγελματικοί για να βοηθήσουμε τους πελάτες για να αγοράσουμε τα δομικά υλικά, τη TV, το σύστημα κ.λπ. ηλιακών πλαισίων. Είναι ελεύθερο να κρατήσει τα αγαθά στην αποθήκη εμπορευμάτων μας που φορτώνει εν τω μεταξύ είναι ελεύθερο επίσης.
  3.Documents προσφερθείς. Εκτός από το τιμολόγιο και τον κατάλογο συσκευασίας, είμαστε σε θέση να καταρτίσουμε τα απαραίτητα έγγραφα για τους πελάτες, όπως COC, το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΥΓΕΊΑΣ, το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟΎ, CNCA κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Holitex Comercial Trading Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lee

Τηλ.:: 86-138-29714748

Φαξ: 86-020-36933239

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)